Spaghete din porumb cu sos de legume

Postat de Valclaudia in Mancaruri de post
9 Aug 2013 | 4473 vizualizari
Spaghete din porumb cu sos de legume

o mancare de post tare gustoasa si satioasa!

Ingrediente

  • 1 punga spaghete din porumb
  • 1 capatana de salata
  • 1 ceapa
  • 1/2 kg rosii
  • 3 ardei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • putin busuioc uscat
  • putin rozmarin uscat
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Spalam legumele si le trecem prin robot (ceapa, ardeiul si salata verde).

Le calim in 3 linguri de ulei timp de 5 minute, apoi adaugam rosiile trecute prin robot.

Condimentam, adaugam foaia de dafin si lasam sa fiarba la foc mic pana scade lichidul lasat.

Fierbem spaghetele urmand instructiunile de pe ambalaj. Cand sunt fierte le scurgem din apa in care au fiert,le trecem sub un jet de apa rece si servim cu sos.

Eu am presarat putina sare aromata (cu ierburi de Provence) peste spaghete.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete din porumb cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancarica de mazare

Postat de Corina33

Mancarica de mazare

Se curata ceapa, ardeiul si cartofii. Intr-o cratita punem uleiul la incins si calim ceapa cu ardeiul tocate marunt. Dupa 3-4 minute se adauga cartofii taiati cubulete, bulionul si...

Citeste continuarea

Sarmale cu nuci si seminte

Postat de simona72

Sarmale cu nuci si seminte

Varza murata o pregatim pt sarmale, alegem fiecare frunza si taiem cotoarele. Pt umplutura: ceapa curatata si taiata marunt o calim in ulei, adaugam orezul spalat si scurs de apa peste ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2013, 16:28
la 09.08.2013, 16:31
ce bune
la 09.08.2013, 16:57
bun bun
la 09.08.2013, 17:24
Imi place tare mult ce ai facut tu acolo!
la 09.08.2013, 17:33
ce bine arata,as papa si eu

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking