Spaghette integrale la cuptor

Postat de Constelatialeu in Spaghete
20 Apr 2016 | 4545 vizualizari
Spaghette integrale la cuptor

Rog ''specialistii'' sa-mi zica de unde provine reteta, din Italia de nord, sud, vest, est sau din bucataria mea?:))))))))))

Ingrediente

  • 300 g spaghete integrale Barilla
  • 4 oua
  • 130 g rulada de porc de la Sergiana
  • 150 g smantana grasa 35 % grasime
  • 200 g branza de oaie rasa
  • 100 g branza de burduf

Mod de preparare

Mai intai punem spaghetele la fiert. Intr-o oala punem cca 3-4 l de apa, adaugam sare si lasam sa dea in clocot, apoi adugam spaghetele si le fierbem cca 6-7 min. Cat timp fierb spaghetele, taiem rulada cubulete. Intr-un castron punem ouale, smantama amestecam, adaugam si branza de oaie rasa si cubuletele de rulada si omogenizam bine. Scurgem spaghetele de apa si adaugam amestecul de mai sus. Asezam compozitia intr-o tava de ceramica si dam la cuptor cca 20 min. Cu 2-3 min inainte scoatem tava si presaram branza de burduf, mai lasam la cuptor cateva min, cat se topeste branza de burduf. Gata si cu astea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghette integrale la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spaghete cu sos de rosii si busuioc

Postat de Corina33

Spaghete cu sos de rosii si busuioc

Se pun la fiert spaghetele in 5 litri de apa cu sare. Intre timp curatam si tocam usturoiul si il calim putin in uleiul incins, nu-l lasati mult ca devine amar. Adaugam pasata de rosii sau rosiile...

Citeste continuarea

Spaghete cu perisoare

Postat de MotanLaOale

Spaghete cu perisoare

Din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, usturoiul pisat, mararul tocat, sare si piper se face o pasta ca de perisoare si se tine la frigider cel putin o ora. Se fac perisoare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2016, 20:51
Bunnnnnn!!
la 20.04.2016, 20:55
la 20.04.2016, 21:01
Bune
la 20.04.2016, 21:05
la 20.04.2016, 21:07

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking