Spaghetti Bolognese

Postat de xana in Spaghete
23 Noi 2013 | 8074 vizualizari
Spaghetti Bolognese

Ingrediente

  • 200 gr spaghetti (sau orice paste doriti)
  • cca 300 gr carnati de curcan proaspeti
  • 200 ml pasta de rosii
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • oregano
  • cca 30 ml vin alb sec
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se taie cat se poate de marunt si se calesc in 2-3 linguri de ulei de masline, pana se inmoaie dar fara a se rumeni. Se scoate carnea din carnati, se rupe bucatele si se pune peste ceapa. Se lasa la calit pana carnea se schimba la culoare si scade toata zeama, amestecand sa se desfaca bine bucatile de carne.

Adaugam pasta de rosii, vinul, oregano, sare si piper, dupa 5 minute adaugam si putina apa fierbinte si se lasa la fiert cca 20 de minute, amestecand sa nu se prinda si adaugand apa daca mai este nevoie.

Intre timp punem pe foc o oala cu apa si sare. Cand incepe sa fiarba adaugam pastele si le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.

Servim pastele cu sosul deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognese" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spaghete bolognese

Postat de CameliaComan

Spaghete bolognese

Taiem cele doua felii de sunculita in bucatele potrivite. Incalzim uleiul intr-o tigaie si rumenim sunculita. Tocam ceapa verde cubulete si usturoiul il tocam marunt. Le adaugam in tigaie si lasam...

Citeste continuarea

Spaghetti Bolognese

Postat de mihaelastanescu

Spaghetti Bolognese

Intr-o tigaie mare se rumeneste ceapa taiata in ulei de masline, dupa care se pune si carnea tocata. Cand aceasta devine aurie la culoare se adauga usturoiul pisat si vinul. Rosile in suc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.11.2013, 18:15
la 23.11.2013, 18:16
la 23.11.2013, 20:26
oo, ce bune..
la 23.11.2013, 20:39
Multumesc, fetelor!
la 23.11.2013, 20:41

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking