Paste bologneze

Postat de Luana in Penne
27 Dec 2013 | 5054 vizualizari
Paste bologneze

Ingrediente

  • jumatate pachet de paste
  • sare
  • Pentru sosul bolognez
  • carne tocata
  • un morcov
  • coada de la leustean
  • oregano
  • busuioc (eu am pus uscat daca aveti proaspat si mai bine)
  • sare
  • piper
  • suc de rosii
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Pentru inceput  pregatim sosul .

Peste uleiul incins punem carnea tocata pana prinde putina culoare . 

Morcovul este curatat si dat prin razatoarea mica iar coada de leustean se toaca marunt  si se adauga peste carne . 

Sucul de rosii il adaugam si pe el impreuna cu mirodeniile si lasam circa 45 minute o ora sa fiarba la foc mic .

Punem apa la fiert pentru paste , cand da in fiert adaugam sarea si spaghetele.

Se fierb ,, al dente ,, 

Se amesteca spaghetele cu sosul si se servesc si cu parmezan daca doriti . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste bologneze" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Spaghete Bologneze

Postat de simona72

Spaghete Bologneze

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam carnea tocata. Amestecam mereu sa se desfaca carnea si sa se prajeasca uniform. Dupa ce nu mai este nici o bucatica de carne albicioasa, adaugam...

Citeste continuarea

Tagliatelle de casa

Postat de eumimi

Tagliatelle de casa

Mai intai, pregatim tagliatellele: punem faina intr-un bol, adaugam ouale si uleiul si framantam. Rezulta un aluat mai tare. Presaram faina pe blatul de lucru si intindem jumatate din aluat intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.12.2013, 20:53
la 27.12.2013, 21:04
super
la 27.12.2013, 21:04
bune!
la 27.12.2013, 21:13
Bune, bune!
la 27.12.2013, 21:21

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking