Spaghettini cu mozzarella si sos picant de legume

Postat de privatelaura in Spaghete
26 Iul 2012 | 3557 vizualizari
Spaghettini cu mozzarella si sos picant de legume

Am dat o raita pe la saptamana italiana la Lidl si am pus de niste spaghettini cu mozzarella si sos picant. Simpla tare cobinatia, dar buna rau!

Ingrediente

  • 1/2 pachet spaghettini tricolore(cu spanac/ tomate)
  • 2 pungute mozzarella
  • 1 cutie sos picant de rosii cu legume
  • oregano
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 lgt sare

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert cu sare, pentru vreo 8 min.

Mozzarella se da pe razatoarea mare si se pastreaza si cateva feliute pentru decor.

Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg si se spala sub un jet de apa rece.

Se adauga ulei de masline peste ele, si mozzarella rasa, putina sare si se amesteca.

Se asaza o portie de paste pe o farfurie, se asaza feliutele de mozzarella deasupra si se pune putin sos picant si se presara(sau nu) putin oregano.

Se servesc cu un pahar de vin alb!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghettini cu mozzarella si sos picant de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui cu paste

Postat de Dya

Pulpe de pui cu paste

Pulpele le prajim in baie de ulei. Separat, fierbem 1-2 litri de apa impreuna cu putina sare. Cand apa da in clocot adaugam pastele si le lasam sa fiarba pentru aproximativ 20 de minute.  Le...

Citeste continuarea

Spaghete cu sos alb si mazare

Postat de simona72

Spaghete cu sos alb si mazare

Usturoiul, se curata se taie marunt si se caleste pentru cateva secunde in 3-4 linguri ulei de masline. Se adauga mazarea fiarta in prealabil, se lasa sa se caleasca si ea 1 minut . Se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.07.2012, 14:28
la 26.07.2012, 14:36
super!
la 26.07.2012, 14:41
multumesc Motanel, Buni
la 26.07.2012, 14:43
si de aici vreau o portie!!
la 26.07.2012, 14:46
Place place

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking