Spaghettini cu mozzarella si sos picant de legume

Postat de privatelaura in Spaghete
26 Iul 2012 | 3576 vizualizari
Spaghettini cu mozzarella si sos picant de legume

Am dat o raita pe la saptamana italiana la Lidl si am pus de niste spaghettini cu mozzarella si sos picant. Simpla tare cobinatia, dar buna rau!

Ingrediente

  • 1/2 pachet spaghettini tricolore(cu spanac/ tomate)
  • 2 pungute mozzarella
  • 1 cutie sos picant de rosii cu legume
  • oregano
  • 2 lg ulei de masline
  • 1 lgt sare

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert cu sare, pentru vreo 8 min.

Mozzarella se da pe razatoarea mare si se pastreaza si cateva feliute pentru decor.

Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg si se spala sub un jet de apa rece.

Se adauga ulei de masline peste ele, si mozzarella rasa, putina sare si se amesteca.

Se asaza o portie de paste pe o farfurie, se asaza feliutele de mozzarella deasupra si se pune putin sos picant si se presara(sau nu) putin oregano.

Se servesc cu un pahar de vin alb!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghettini cu mozzarella si sos picant de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Paste Carbonara

Postat de Creatsa

Paste Carbonara

Intr-o oala incapatoare se pun pastele la fiert conform instructionilor de pe ambalaj. Sunca se taie in fasii subtiri si se pune la prajit in uleiul incins  impreuna cu un catel de usturoi...

Citeste continuarea

Spaghete integrale cu legume si ton

Postat de caroline

Spaghete integrale cu legume si  ton

Punem o oala  cu apa la fiert la foc potrivit. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si pastele. Lasam sa fiarba pentru 7 minute amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.07.2012, 14:28
la 26.07.2012, 14:36
super!
la 26.07.2012, 14:41
multumesc Motanel, Buni
la 26.07.2012, 14:43
si de aici vreau o portie!!
la 26.07.2012, 14:46
Place place

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking