Ingrediente
- 1,5 kg spanac
- 5 fire ceapa verde
- sare, piper
- 2 linguri faina
- 1 pahar bulion
- 2 linguri ulei
Mod de preparare
Spanacul se spala foarte bine, apoi intr-o cratita punem apa si o lasam sa fiarba, in care punem frunzele de spanac si le lasam 2 minute, intorcandu-le pe o parte si alta. Le scoatem si le lsam sa se raceasca putin, apoi il tocam marunt. Ceapa verde se taie rondele. Intr-o cratita incingem uleiul, apoi adaugam ceapa si o calim pentru cateva minute. Turnam si bulionul si faina pe care am diluat-o cu 2 linguri de apa. La final se adauga spanacul pe care il omogenizam. Apoi sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|