Spanac cu branza de vaci la cuptor

Postat de TAB1TA in Mancaruri de legume
24 Mar 2013 | 4757 vizualizari
Spanac cu branza de vaci la cuptor

O alta varianta pentru prepararea spanacului

Ingrediente

  • 450 g spanac congelat
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 200 ml lapte
  • 3 catei usturoi
  • 1 cutie branza de vaci
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cateva linguri pesmet (optional)

Mod de preparare

Se pune untul intr-o cratita pe foc, se adauga usturoiul si spanacul congelat.

Se amesteca pentru a se desface spanacul si a se omogeniza.

Se adauga laptele amestecat cu faina, si se amesteca bine.

Se adauga branza de vaci si condimentele si amestecam pana se omogenizeaza.

Se unge un vas termorezistent cu unt si se aseaza compozitia.

Eu am mai pus cateva linguri de pesmet pentru a fi mai densa compozitia.

Se da la cuptorul preincalzit la 180°C.

Se lasa 25-30 de minute.

La jumatatea timpului am pus oul deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu branza de vaci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Clatite cu spanac la cuptor

Postat de Poliana

Clatite cu spanac la cuptor

Pentru inceput ne ocupam de clatite. Ouale le batem usor, adaugam sarea si zaharul si mai mixam putin. Adaugam smantana, faina,lapte si apa minerala in reprize, alternand faina cu...

Citeste continuarea

Budinca de spanac cu paste la cuptor

Postat de bianca92

Budinca de spanac cu paste la cuptor

1.Spanacul se spala bine si se pune la fiert. O data fiert, se scurge de apa si se piseaza cu blenderul.    Intr-o cratita calim usturoiul zdrobit cu  faina apoi adaugam spanacul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.03.2013, 12:07
Interesant , nu am mancat niciodata!!
la 24.03.2013, 12:07
iubesc spanacul,branza de vaci deasemenea,ce mai ,esti de a mea
la 24.03.2013, 12:08
la 24.03.2013, 12:15
minunata combinatia
la 24.03.2013, 12:23
Dea asa e..interesanta.Poate o vei incerca

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking