Ingrediente
- 300 g de spanac proaspat
- 3 oua
- 200 g de sos de rosii de casa- reteta ici
- 1 lingura de smantana
- 2 linguri de cascaval ras
- boia de ardei
- 125 g des sunca afumata
- sare, piper
Mod de preparare
Taiati sunca bucatele si puneti-o la prajit intr-o tigaie de teflon.
Adaugati spanacul spalat si taiat marunt.
Reveniti-l 2-3 minute, varsati sosul de rosii si adaugati 10 cl de apa.
Puneti sare si piper, acoperiti si gatiti timp de 15 minute.
Cand apa a scazut adaugati smantana , cascavalul ras, boia de ardei si amestecati.
Spargeti ouale si gatiti la foc potrivit.
Este gata cand albusul este prins. Luati de pe foc si serviti.
Pofta Buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu oua si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|