Ingrediente
- 1 kg de spanac
- 1 pahar de lapte
- 1/2 ceapa
- un praf de sare
- o lingurita de ulei
Mod de preparare
Spalam spanacul in cateva ape.
Intre timp vom pune o oala cu apa pe foc si olasam pana da in clocot, apoi vom pune spanacul si il lasam 10 minute sa se opareasca.
Scoatem spanacul cu o paleta, il lasam sa se racoreasca putin, apoi il tocam marunt marunt.
Tocam ceapa marunt marunt, si opunem la inabusit cu lingurita de ulei si putin lapte.
Dupa ce am tocat spanacul si ceapa s-a inmuiat vom pune si spanacul peste ceapa, si completam cu laptele ramas.
Lasam sa fiarba impreuna pana scade laptele.
Eu si andutu am servit alaturi de mamaliguta calda, iar doru cu oua ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|