Ingrediente
- o bucata de spata(1kg)
- 150 ml vin rosu
- 1 morcov
- 1 ardei kapia
- o mana de masline kalamata
- 200 ml sos de rosii
- sare
- piper negru macinat
- cimbru
- patrunjel
- 2 catei de usturoi
- 2 foi de dafin
Mod de preparare
Taiem spata in bucati potrivite. Curatam morcovul si il taiem rondele cat mai subtiri.
Asezam carnea intr-un vas, punem morcovii, vinul, cimbru si foile de dafin si le lasam asa macar o ora. Punem carnea impreuna cu vinul si condimentele in vasul de la Multicooker, il setam la modul Bake,180 de grade, timp de 60 de minute. Daca este nevoie puteti adauga si putina apa calda.
Dupa 30 de minute, punem si ardeiul kapia taiat cubulete . Inainte cu 10 minute de a fi gata punem sosul de rosii, sare, piper,maslinele, iar la sfarsit usturoiul. Servim cu patrunjel verde presarat deasupra langa o portie de cartofi sau orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spata de porc coapta la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|