Spata de porc cu afumatura,imbracate in foi de varza

Postat de Constelatialeu in Porc
17 Feb 2015 | 5195 vizualizari
Spata de porc cu afumatura,imbracate in foi de varza

Am vazut la Misulica aceasta reteta si imi tot umbla prin cap....

Ingrediente

  • cca 600 g spata porc
  • bucatele de afumatura ( am avut osul de la spata afumat)
  • 2-3 catei de usturoi
  • 5-6 foi de varza acra
  • ulei de masline

Mod de preparare

Am taiat o bucata de hartie de copt,am asezat frunzele de varza,apoi am pus bucata de spata,pe care am incercat sa o tai cat mai plata,am taiat usturoil si l-am presarat peste spata,apoi bucatele de afumatura ( dupa ce le-am curatat de pe os),am rulat cat am putut de bine ,am turnat un pic de ulei de masline si apoi am acoperit cu frunzele de varza,si am rulat hartia de copt.Am asezat rulada intr-un vas si am turnat 1/2 de pahar de apa.Am bagat vasul la cuptorul preincalzit cca 1 ora si 1/2 ,dupa care scoatem vasul din cuptor,dam hartia de copt si frunzele de varza la o parte si mai dam la cuptor cca 1/2 ora sa se rumeneasca. Am servit cu cartof natur .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spata de porc cu afumatura,imbracate in foi de varza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancare de gogonele murate si porc

Postat de MotanLaOale

Mancare de gogonele murate si porc

Gogonelele se taie in felii potrivite si se pun in apa rece de seara pana dimineata. A doua zi se scurge bine de apa sarata in care a stat. Se pune la fiert in apa pentru 30-40 minute....

Citeste continuarea

Sarmale cu carne de porc si afumatura

Postat de rocsi_1612

Sarmale cu carne de porc si afumatura

Daca folositi oala de lut, umpleti-o cu apa si lasati sa stea asa 2-3 ore. Varza o spalam si o lasam putin in apa rece. Carnea de porc o spalam, o taiem bucati si o trecem prin masina de tocat....

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.02.2015, 21:42
ai luat varza de la Dia?
la 17.02.2015, 21:44
Am luat si eu o foaie,dintosule...
la 17.02.2015, 21:46
bun bun
la 17.02.2015, 21:56
bun bun
la 17.02.2015, 21:57
hopa.....nu-i coasta ,e spata)

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking