Spirale cu ton

Postat de bitza in Fusilli
8 Mai 2011 | 7393 vizualizari
Spirale cu ton

Ingrediente

  • 350 g paste(spirale)
  • 1 cutie ton bucati/maruntit
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2-3 rosii cherry
  • Sare,piper,chili

Mod de preparare

 

Pastele se fierb in apa clocotita cu sare pentru 10-15 minute,apoi se scurg si se trec printr-un jet de apa.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul de masline pana se inmoaie,apoi se adauga pasta de tomate,rosioarele taiate felii si 150 ml apa.

Se fiebe sosul aprox 10 minute, apoi se condimenteaza si se amesteca cu tonul(daca folositi bucati il taiati si apoi il adaugati la sos).

Peste spirale se pune sosul cu ton si se amesteca usor astfel incat sosul sa imbrace pastele.

Se servesc calde asezonate cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu ton" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Budinca cu paste, branza si ton

Postat de rocsi_1612

Budinca cu paste, branza si ton

Intr-o cratita punem apa la fiert cu un praf de sare si cand clocoteste dam drumul pastelor. Le lasam sa fiarba cam 12 minute, apoi le rasturnam intr-o sita sa se scurga de apa. Branza o mixam...

Citeste continuarea

Salata de paste cu ton - Reteta cu nr. 50

Postat de claudiaO

Salata de paste cu ton - Reteta cu nr. 50

Punem o oala cu 4 l apa la fiert - cand incepe sa clocoteasca adaugam 1 lingurita cu sare si pastele,pe care le fierbem max 8-10 minute. Le scurgem si le clatim cu apa rece - le dam deoparte....

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.05.2011, 21:56
bunnnnn
la 08.05.2011, 22:01
Grozave !!!!
la 08.05.2011, 22:16
la 08.05.2011, 22:36
tare bune
la 08.05.2011, 22:50
bune bune

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking