Ingrediente
- 2 kg rondele de stiuca
- 400 gr prosciutto di Parma
- sare
- 1 lingurita pasta iute de ardei
- 1 lamaie- zeama
- 2 linguri mustar frantuzesc
- 6 linguri bulion de rosii cu usturoi [ productie proprie ]
- 3 linguri ulei masline
- 1 buc praz
- rosii cherry
Mod de preparare
Rondelele de stiuca se spala , se sareaza si se ung cu zeama de lamaie .
Pestele se aseaza intr-o tava [ daca doriti poate fi tapetata cu folie de hartie ]
Din pasta de ardei , mustar si bulion se prepara o pasta din care se distribuie peste fiecare bucata de peste .
Partea alba a prazului se feliaza . Prosciutto se taie cuburi .
Presarati pe peste prosciutto si praz . Stropiti cu ulei de masline .
Dati tava la cuptorul incalzit 30 minute pana pestele se rumeneste .
Decorati la servire cu rosii cherry si partea verde de la praz.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu prosciutto la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|