Stiuca cu struguri

Postat de mihaelar63 in Peste
9 Ian 2016 | 2575 vizualizari
Stiuca cu struguri

 O stiuca mare de 5 kg a esuat in bucataria mea . A continut 980 grame icre . Am impartit-o in trei . Prima portie ,mai marisoara am preparata-o proaspata la tava .Sotul meu se ocupa mereu de curatare , eu de preparare . Servim pestele bun amandoi sau cu musafirii . Echitabil nu-i asa ?  

Ingrediente

  • 1.5 kg felii stiuca proaspata
  • 100 gr unt
  • 100 ml ulei masline
  • 1 pahar vin alb demi-sec / sec
  • 2 cepe taiate pestisori
  • 2 foi dafin
  • 6 catei usturoi tocati
  • 1 crenguta de cimbru verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lamaie taiata felii
  • sare
  • boia rosie iute de ardei
  • struguri
  • 1 lingura rasa amidon -optional

Mod de preparare

  1. Pestele dupa curatare se sareaza si poate sa stea asa la rece cateva ore. Este chiar indicat , el isi va trage doar atata sare cat are nevoie .
  2. Inainte de preparare stiuca se limpezeste cu apa rece .
  3. Se ia o tava si se aseaza uniform  foile de dafin , ceapa si usturoiul . Jumatate din unt se pun bucatele din loc in loc .
  4. Urmeaza sa se aranjeze feliile de stiuca .
  5. Deasupra se presara boia iute de ardei ,patrunjel verde tocat +crenguta de cimbru .
  6. Se distribuie din loc in loc feliute de lamie si se restul de bucatele de unt .
  7. Turnati deasupra vinul si uleiul .
  8. Dati tava la cuptor pana pestele incepe sa se rumeneasca .
  9. Decorati preparatul cu  boabe de struguri .
  10. Noi am preferat sa-l servim fara sos si cu garnitura de orez .
  11.           Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu struguri" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Platou de sarbatoare

Postat de janet

Platou de sarbatoare

Stiuca am cojit-o de piele ,am fiert carnea dezosata apoi am pasat-o ,am condimentat-o si am umplut pielea de stiuca dindu-i forma initiala.Am cusut-o pe burta si am pus-o intr-o tava cu apa si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2016, 01:43
buna buna
la 09.01.2016, 07:25
bun
la 09.01.2016, 07:45
Delicioasa!
la 09.01.2016, 08:04
la 09.01.2016, 08:40
trebuie sa fie tare buna!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking