Stiuca cu struguri

Postat de mihaelar63 in Peste
9 Ian 2016 | 2585 vizualizari
Stiuca cu struguri

 O stiuca mare de 5 kg a esuat in bucataria mea . A continut 980 grame icre . Am impartit-o in trei . Prima portie ,mai marisoara am preparata-o proaspata la tava .Sotul meu se ocupa mereu de curatare , eu de preparare . Servim pestele bun amandoi sau cu musafirii . Echitabil nu-i asa ?  

Ingrediente

  • 1.5 kg felii stiuca proaspata
  • 100 gr unt
  • 100 ml ulei masline
  • 1 pahar vin alb demi-sec / sec
  • 2 cepe taiate pestisori
  • 2 foi dafin
  • 6 catei usturoi tocati
  • 1 crenguta de cimbru verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lamaie taiata felii
  • sare
  • boia rosie iute de ardei
  • struguri
  • 1 lingura rasa amidon -optional

Mod de preparare

  1. Pestele dupa curatare se sareaza si poate sa stea asa la rece cateva ore. Este chiar indicat , el isi va trage doar atata sare cat are nevoie .
  2. Inainte de preparare stiuca se limpezeste cu apa rece .
  3. Se ia o tava si se aseaza uniform  foile de dafin , ceapa si usturoiul . Jumatate din unt se pun bucatele din loc in loc .
  4. Urmeaza sa se aranjeze feliile de stiuca .
  5. Deasupra se presara boia iute de ardei ,patrunjel verde tocat +crenguta de cimbru .
  6. Se distribuie din loc in loc feliute de lamie si se restul de bucatele de unt .
  7. Turnati deasupra vinul si uleiul .
  8. Dati tava la cuptor pana pestele incepe sa se rumeneasca .
  9. Decorati preparatul cu  boabe de struguri .
  10. Noi am preferat sa-l servim fara sos si cu garnitura de orez .
  11.           Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu struguri" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Platou de sarbatoare

Postat de janet

Platou de sarbatoare

Stiuca am cojit-o de piele ,am fiert carnea dezosata apoi am pasat-o ,am condimentat-o si am umplut pielea de stiuca dindu-i forma initiala.Am cusut-o pe burta si am pus-o intr-o tava cu apa si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2016, 01:43
buna buna
la 09.01.2016, 07:25
bun
la 09.01.2016, 07:45
Delicioasa!
la 09.01.2016, 08:04
la 09.01.2016, 08:40
trebuie sa fie tare buna!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking