Ingrediente
- 1 pachet aluat foietaj decongelat
- 200 g visine lasate la scurs cu
- 1 lingura zahar zahar tos
- 100 g coacaze negre
- 100 g agrise
- 100 g zmeura
- 1 ou batut
- 1 lingurita zahar pudra
- 1 lingurita amidon porumb
- zahar pentru pudrat
- pentru ornat
- fructe proaspete
Mod de preparare
visinele dupa ce le scoatem samburii ,presaram cu o lingura zahar tos , lasam 30 minute sa lasa sucul si le transferam intr-o sita.Dupa ce s-au scurs le amestecam cu celelalte fructe .
Incalzim cuptorul la 180 grade.
Pe o planseta infainam cu un pic de faina si intindem aluatul,apoi il impartim in 6 patrate.
Fiecare patrat il ungem cu ajutorul unei pensule de bucatarie cu ou batut.
Lingurita de zahar o amestecam intr-o ceasca cu amidonul
Asezam in prima jumatate fructele,presaram putin deasupra amidon amestecat cu zahar pudra.
Aducem deasupra cealalta jumatate de aluat si prindem marginele,
Apoi cu ajutorul unei furculiti lipim bine marginile dandu le forma zimtata.
Asezam strudelele formate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut
Dam la cuptor pentru 15-20 minute, sau pana cand strudelele capata nuanta aurie . Timpul pentru coacere e functie de cuptor.
Cand sunt gata scoatem strudelele din cuptor pe un platou ,pudram cu zahar pudra . Lasam sa se raceasca complet.
La servit putem orna orna cu fructe proaspete
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu mix de fructe" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|