Sufleu de cartofi cu pui

Postat de miha in Pui
6 Mar 2012 | 9566 vizualizari
Sufleu de cartofi cu pui

Ingrediente

  • ~1 kg de cartofi
  • 1 piept de pui
  • piper boabe
  • ienibahar boabe
  • coriandru boabe
  • foi de dafin
  • 50 g unt
  • sare si piper
  • 4 catei usturoi
  • 100 g smantana
  • 4 oua
  • 100 g cascaval

Mod de preparare

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce au fiert se scurg de apa si se paseaza.

Pieptul de pui se pune si el la fiert in apa in care am pus condimentele boabe, dupa gust. Dupa ce este gata, se taie cubulete.

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga galbenusurile amestecate cu smantana si untul topit, usturoiul pisat, cartofii pasati si pieptul de pui cubulete. Se amesteca usor cu o spatula.

Turnam compozitia intr-un vas termorezistent uns cu unt, se presara cascavalul ras si se da la cuptor la foc mediu spre mare pana se rumeneste usor deasupra.

Sursa de inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (37)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui umplut servit cu sufleu de cartofi

Postat de mirela0911

Piept de pui umplut servit cu sufleu de cartofi

Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja. Se dau pe razatoarea mare. Smantana se amesteca cu galbenusurile, apoi se toarna peste cartofi. Se...

Citeste continuarea

Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui

Postat de medioto59

Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui

Cartofii se curata, se spala,se taie bucati si se pun la fiert in apa cu sare.In timp ce cartofii fierb ne ocupam de carne.Spalam pulpele,le lasam la scurs si apoi le condimentam dupa gust cu sare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2012, 08:46
trebuie sa ma apuc si eu de sufleuri
la 06.03.2012, 08:51
bun bun
la 06.03.2012, 08:54
O bunatate!
la 06.03.2012, 08:56
miamyy
la 06.03.2012, 09:02

Vezi toate comentariile (37)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking