Sufleu de conopida cu piept de pui

Postat de Sidy in Pui
9 Apr 2011 | 7349 vizualizari
Sufleu de conopida cu piept de pui

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1 piept de pui
  • 250 ml lapte
  • 1 lingura smantana degresata
  • 50 g cascaval slab
  • 1 lingura faina+1 lingurita faina
  • 20 g unt
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ou
  • sare cu verdeturi
  • piper proaspat macinat
  • chilli

Mod de preparare

Conopida se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe 10-15 minute
Untul, oul, 25 g cascaval, faina si laptele pus cate putin se amesteca bine intr-un castron pina se omogenizeaza.Asezonam si adaugam apoi mararul tocat, smantana si usturoiul pisat.
Dupa ce conopida a fiert , rasturnam apa de pe ea si pregatim un vas yenna pe care il ungem cu putin unt, adaugam conopida si peste ea sosul facut, radem cascavalul ramas si dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C.
Lasam la cuptor pina cand deasupra prinde o culoare aramie si s-a inchegat laptele cu oul.
Pieptul de pui il taiem in fileuri pe care le asezonam si le frigem pe gratarul incins, avand grija cand le intoarcem sa nu le intepam cu furculita sa-si piarda tot sosul.
Servim sufleul cu gratare de pui linga si cu iaurt degresat deasupra.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sufleu de conopida si pui

Postat de leoflori

Sufleu de conopida si pui

Pieptul de pui se fierbe, conopida se fierbe cca 10 minute in apa clocotita cu sare, usturoiul se taie marunt-marunt, cascavalul se da pe razatoarea mare.  Conopida fiarta se lasa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.04.2011, 09:37
la 09.04.2011, 10:18
foarte bun!
la 09.04.2011, 10:27
la 09.04.2011, 11:39
f bun
la 09.04.2011, 11:44
Bun,bun,bun.

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking