Sufleu de stevie

Postat de ianculubita in Vita
29 Apr 2011 | 7013 vizualizari
Sufleu de stevie

Am vazut aceasta reteta la bunul nostru prieten virtual Uica Mihai,pe tvr.3;nu prea intelegeam graiul lui banatan,dar m-a salvat cameramanul pentru ca filma tot ce cumpara;mi s-a parut o reteta grozava mai ales dupa ce a gustat-o Veronica;va sun eu ca intradevar este grozava,de aceea va recomand sa incercati

Ingrediente

  • 500g carne tocata de vita
  • 1legatura de usturoi verde
  • 1leg.de ceapa verde
  • 2oua
  • 4-5leg.de stevie
  • 1ceasca de orez
  • sare,piper
  • 2linguri ulei
  • sos bechamel
  • 1/2pachet de unt
  • 2linguri faina
  • 2cani cu lapte

Mod de preparare

Carnea,amestecata cu ceapa si usturoiul tocate foarte marunt,oua,sare.piper,se caleste intr-un vas cu ulei incins;stevia curatata de nervurile groase,spalata bine,oparita 4-5min,scursa si tocata;orezul spalat,fiert in apa cu putina sare si scurs;intr-un vas,se topeste untul,se adauga faina,se amesteca bine sa nu se arda apoi se adauga laptele pana se ajunge la o consistenta smantanoasa,se condimenteaza cu sare si piper;intr-o tava se pune stevia,deasupra orezul fiert,peste orez carnea cu tot cu ulei,se preseaza putin si se adauga sosul;se da la cuptor 30-40min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de stevie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de vitel a mamei

Postat de mihaelar63

Tocanita de vitel a mamei

Carnea de vitel se taie cuburi potrivit de mari. Eu le tai asa cam cat jumatate cutie de chibriuri. Cuburile de carne se condimenteaza cu sare , piper , boia si cimbru ....

Citeste continuarea

Friptura de vita

Postat de Dya

Friptura de vita

Se asaza rasolul intr-un vas de yena. Se unge rasolul cu ulei, se condimenteaza dupa gust cu piper, sare, chilli, busuioc si rozmarin si se intinde sucul de rosii, uniform, pe toata suprafata....

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2011, 13:28
buna buna
la 29.04.2011, 13:41
la 02.05.2011, 09:37
bun

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking