Sufleu de stevie

Postat de ianculubita in Vita
29 Apr 2011 | 7028 vizualizari
Sufleu de stevie

Am vazut aceasta reteta la bunul nostru prieten virtual Uica Mihai,pe tvr.3;nu prea intelegeam graiul lui banatan,dar m-a salvat cameramanul pentru ca filma tot ce cumpara;mi s-a parut o reteta grozava mai ales dupa ce a gustat-o Veronica;va sun eu ca intradevar este grozava,de aceea va recomand sa incercati

Ingrediente

  • 500g carne tocata de vita
  • 1legatura de usturoi verde
  • 1leg.de ceapa verde
  • 2oua
  • 4-5leg.de stevie
  • 1ceasca de orez
  • sare,piper
  • 2linguri ulei
  • sos bechamel
  • 1/2pachet de unt
  • 2linguri faina
  • 2cani cu lapte

Mod de preparare

Carnea,amestecata cu ceapa si usturoiul tocate foarte marunt,oua,sare.piper,se caleste intr-un vas cu ulei incins;stevia curatata de nervurile groase,spalata bine,oparita 4-5min,scursa si tocata;orezul spalat,fiert in apa cu putina sare si scurs;intr-un vas,se topeste untul,se adauga faina,se amesteca bine sa nu se arda apoi se adauga laptele pana se ajunge la o consistenta smantanoasa,se condimenteaza cu sare si piper;intr-o tava se pune stevia,deasupra orezul fiert,peste orez carnea cu tot cu ulei,se preseaza putin si se adauga sosul;se da la cuptor 30-40min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de stevie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita cu carne de vita

Postat de Dya

Tocanita cu carne de vita

Spalam carnea foarte bine, o taiem in cuburi si o punem la fiert in apa rece (pentru 30-40 de minute). Strecuram apoi supa si clatim carnea (cu apa fierbinte) pentru a elimina resturile lasate...

Citeste continuarea

Friptura cu carne de vita si telina

Postat de eumimi

Friptura cu carne de vita si telina

Taiem carnea in bucati potrivite si o punem intr-un vas de yenna. Adagam pasta de tomate, 1 cana de apa, telina tocata cuburi si ardeiul taiat julienne. Usturoiul il tocam marunt si il...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2011, 13:28
buna buna
la 29.04.2011, 13:41
la 02.05.2011, 09:37
bun

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking