Supa Arthur, supa crema de legume

Postat de panacris in Supe/Ciorbe
21 Apr 2020 | 3165 vizualizari
Supa Arthur, supa crema de legume

Cum vă spuneam, am fost tare cuminteeeee! Iepurașii( cel Reformat și cel Ortodox!) mi-au adus o nouă jucărie, de fapt un nou ajutor în CasaZmeilor! Vi-l prezint pe Arthur ;):Blenderul super performant ce pe lângă râșnit, blenduit mai și fierbe, ArtMix de la Zepter!   Pfff, Zmeișorii sunt super încântați, și da, a trecut testul, cum spuneam și botezul. O să curgă supele crème de acum în colo, minim, una pe săptămână ;) 

Ingrediente

  • Morcovi cca. 100 g,
  • Brocoli cca. 200 g,
  • Conopidă cca. 200 g
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Cartof dulce 1 bucată, cca. 200 g,
  • Sare de mare 1 lingură,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Apă rece cca. 500 ml.

Mod de preparare

Legumele curățate și tăiate grosier se pun în vasul blenderului. Se asezonează de sare, ulei și se adaugă apa, apoi se setează, blenderul la al doilea program de gătire „Supă cremă” cu ajutorul butonului de control rotativ. În 30 de minute, supa cremă e gata și numai bună pentru a fi savurată.

Am devorat-o alături de crutoane de casă, preparate de TataZmeu și un sos aromat de pătrunjel.

 Așa acum revin la modul gătire și preparare normală, fără slugoaie, vorba Clementinei! ;)  Legumele curățate și tăiate grosier, se pun la fiert într-o oală încăpătoare împreună cu apa, uleiul și sarea, cca. 30 minute, de la punctul de fierbere. Apoi se pasează manual sau cu ajutorul unui mixer vertical, până ce se obține textura potrivită gustului vostru. Se servește împreună cu crutoane de casă și un sos aromat de pătrunjel.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Arthur, supa crema de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de Youvarlakia -supa greceasca nr. 26 din top Best soups in the World

Postat de Ksenya

Reteta de Youvarlakia -supa greceasca nr. 26 din top Best soups in the World

Iata cum se prepara Reteta de Youvarlakia -supa greceasca nr. 26 din top Best soups in the World Asezam carnea tocata intr-un bol, adaugam ceapa tocata fin, usturoiul si patrunjelul. Adaugam...

Citeste continuarea

Supa cu varza si fasole boabe

Postat de cristeena20

Supa cu varza si fasole boabe

- Pregatim baza supei din legume: curatam morcovii, ardeiul, dovlecelul, cartoful si ceapa. Le tocam toate in bucati potrivite. Punem in oala la calit ceapa cu usturoiul pana prinde putin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.04.2020, 20:46
Arthur asta e ala cu masa rotunda.....
la 21.04.2020, 20:51
la 21.04.2020, 20:54
Trebuie să fie delicioasă...!
la 21.04.2020, 20:56
Ai jucarie noua, de acum te dai pe supe creme!
la 21.04.2020, 20:59
Prince -Arthur

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking