Supa banateana de ciuperci

Postat de mihaelar63 in Supe
29 Apr 2010 | 3898 vizualizari
Supa banateana de ciuperci

reteta-mama era cu hribi si pecie [ adica carne afumata de casa ], eu doar am ,, auzit-o '' la tv , si am preparat-o cum mi-o amintesc .Se prepara rapid in max. 20 min .

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci 
  • 300 gr carne afumata
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar -sau ardei rosu
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 4 catei usturoi
  • 1 ou
  • 2 linguri mustar
  • 100 gr smantana zeama de lamaie
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare

1. legumele se curata si se spala .

 2. ceapa taiata marunt, carnea taiata fasii si ardeiul taiat  patrate se calesc usor in ulei , se aduga 3 l apa , ciupercile si usturoiul taiate felii .

 3. oul se bate cu o furculita si se amesteca cu mustar si smantana , se adauga zeama calduta si se amesteca sa nu se ,, stranga ''. se pune peste restul de supa .

4. se acreste dupa gust cu zeama de lamaie si se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa banateana de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa crema de linte cu ardei copti

Postat de rocsi_1612

Supa crema de linte cu ardei copti

Ceapa curata o tocati marunt, pastarnacul si morcovul decojit, le taiati cubulete. Intr-o cratita puneti legumele tocate si 3 litri cu apa. Transferati cratita pe foc, lasati sa fiarba pana...

Citeste continuarea

Supa de rosii cu perisoare

Postat de deyutzky

Supa de rosii cu perisoare

Curatam si spalam toate legumele, apoi le punem le fiert intr-o oala cu apa. Cat timp legumele stau la fiert ne ocupam de perisoare: carnea o amestecam cu orezul, ouale, faina, sarea si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2010, 07:46
interesanta reteta ,am facut numai cu ciuperci ,dar cred ca si afumatura ii da o anume savoare .
la 29.04.2010, 10:27
5 furculite de la mine si o trec la favorite!
la 29.04.2010, 16:27
mihaela ce minunatie ai facut aici ,cred ca e grozava o trec la favorite si dau si 5 furculite
la 12.05.2010, 21:39
trebuie sa o incerc si eu, suna tare bine

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking