Ingrediente
- Mix de ciuperci de pădure cca. 200 g,
- Ciuperci champignon cca. 300 g,
- Ceapă verde 3-4 fire,
- Usturoi verde 2 fire,
- Morcov 1 bucată,
- Păstârnac ½ bucată,
- Cartofi albi 2 bucăți,
- Ardei kapia 1 bucată,
- Sare de Hymalaya 1 lingură,
- Nucșoară rasă ½ linguriță,
- Turmeric ½ linguriță,
- Ulei de măsline,
Mod de preparare
Legumele și zarzavaturile se curăță se toacă grosier și se pun la gătit în recipientul aparatului de gatit Crock-Pot, se asezonează de sare, se adaugă 3 linguri de ulei extravirgin din măsline.
Aparatul Crock-Pot slow cooker 4.7 L, Digital se setează la funcția HIGH ptr 1,30 ore.
După ce s-au gătit legumele, se scot din vasul de ceramic (sincer n-am avut curajul să blenduiesc legumele direct în vas-ul de ceramic :D, e mai prundent sa folosim alt recipient) se ”blenduiesc” cu adaos de ulei de măsline, zeama obținută la fierbere, condimentele și 2-3 linguri de ulei de măsline.
Supa cremă se servește fierbinte cu pâine prăjită sau crutoane.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
|