Supa crema de gulii si zucchini

Postat de katty in Supe
5 Noi 2021 | 3383 vizualizari
Supa crema de gulii si zucchini

Iubesc supele creme, asa ca de data asta am facut una cu gulii, zucchini, praz si pastarnac.

Ingrediente

  • 2 bucati gulii
  • 2 bucati zucchini
  • 1 bucata praz
  • 1 bucata pastarnac
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 foaie dafin
  • piper roz macinat
  • rocmarin uscat
  • cimbru uscat

Mod de preparare

Spalam si curatam legumele. Taiem guliile si zucchini in cuburi mai mari. Pastarnacul si partea alba a prazului le taiem rondele.

Intr-o oala punem la incins uleiul de masline. Adaugam prazul si pastarnacul, putina sare si acoperim vasul. Lasam acoperit la foc mic pana legumele se inmoaie usor, fara a se rumeni. Adaugam si guliile si zucchini si acoperim cu apa calda. Punem foaia de dafin, cimbrul si piperul si fierbem la foc mic pana legumele sunt moi. Scoatem foaia de dafin si mixam bine compozitia.

Subtiem cu apa calda cat este nevoie, adaugam rozmarinul si potrivim de sare si piper. Fierbem 2-3 minute  si oprim focul.

Servim supa crema cu crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de gulii si zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa din rasol de vitel, cu galuste de gris

Postat de RODIMUR

Supa din rasol de vitel, cu galuste de gris

Carnea se curăță de pielițele nedorite, se spală bine cu apă călduță și apoi se pune la fiert cu 4 litri de apă rece, mai întâi la foc iute, până ce începe să...

Citeste continuarea

Supa crema de dovleac cu ghimbir servita cu grisine in sunculita crud uscata

Postat de merisor67

Supa crema de dovleac cu ghimbir servita cu grisine in sunculita crud uscata

Mai întâi curățăm legumele, le tocăm grosier, le punem într-un vas și le acoperim cu apă. Adăugăm și o linguriță de sare și punem vasul la foc mediu,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2021, 22:37
Bună!
la 05.11.2021, 23:10
la 06.11.2021, 00:05
la 06.11.2021, 01:14
la 06.11.2021, 09:40

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking