Supa crema de iarna cu legume - de post

Postat de LopFras in Supe/Ciorbe
8 Ian 2010 | 7247 vizualizari
Supa crema de iarna cu legume - de post

Aceasta supa este una din cele mai usoare supe. Nu trebuie decat sa curatati ce legume aveti prin frigider, le fierbeti o ora, si apoi le pasati in blender sau in robot. Si gata! aveti o supa consistenta si foarte gustoasa.

Ingrediente

  • 200 gr brocoli
  • 200 gr conopida
  • 200 gr dovleac
  • 100 gr fenicul
  • 50 gr telina
  • 100 gr morcov
  • 50 gr pastarnac
  • 50 gr varza
  • conopida
  • 30 gr ghimbir
  • 150 gr cartofi
  • apa
  • sare
  • piper
  • ulei masline
  • crutoane pentru servit

Mod de preparare

Se curata si se fierb toate legumele timp de o ora la foc mare. Se scurg de zeama si se paseaza in robot sau blender. Se adauga pasta peste zeama ramasa, se mai da un clocot si se condimenteaza dupa gust, neaparat cu cateva linguri bune de ulei de masline. Se serveste fierbinte cu crutoane facute rapid din felii de paine la toaster. Foarte buna si gustoasa, mai ales intr-o sambata de iarna cu nameti la geam si intr-o zi de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de iarna cu legume - de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Zurek, supa poloneza nr.2 din Top ( Best soups in the world)

Postat de Ksenya

Zurek, supa poloneza nr.2  din Top ( Best soups in the world)

Iata cum se prepara Zurek, supa poloneza nr.2  din Top ( Best soups in the world) Taiem kaizerul cum va place cubulete sau julienne, adaugam intr-o tigaie cu o lingura de ulei si-l...

Citeste continuarea

Supa de ardei umpluti

Postat de panacris

Supa de ardei umpluti

Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt, de cca. 4000 ml, până devin translucide, se asezonează...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.01.2010, 18:16
Bine ai venit printre bucatarasi
la 08.01.2010, 23:50
Ai avut dreptate, e usoara si gustoasa
la 09.01.2010, 00:07
Ce bine arata! imi place la nebunie supa-crema
la 09.01.2010, 00:14
Bunica si Oana, va multumesc mult. Primiti cele mai calde ganduri din iasi. Lop
la 09.01.2010, 01:26
foarte bine arata e super buna sigur, imi place si oala ta de supa

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking