Supa crema de legume

Postat de susu in Supe/Ciorbe
23 Feb 2010 | 4613 vizualizari
Supa crema de legume

Ingrediente

  • 1.5 l apa
  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 3-4  cartofi
  • 2-3 buchetele conopida
  • 1 dovlecel
  • 1 mana mazare
  • cateva ciuperci
  • lapte
  • 100 gr unt
  • Patrunjel
  • Crutoane
  • Smantana  

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala si se taie bucati mai mici. Se pune pe foc apa cu sare, piper, vegeta si cand da in clocot se adauga telina, albitura, morcovii si cartofii. Cand sunt pe jumatate fierte se adauga si restul legumelor. Cand sunt complet fierte se scot si se pun in blender. Se amesteca piureul de legume cu apa in care au fiert, unt si se subtiaza cu lapte dupa gust. Crutoanele se fac din paine un pic mai veche sa se poata taia. Se taie cuburi se se stropesc cu ulei de masline. Se aseaza in tava de la cuptor si se pun cubulete de unt. Se lasa pana se rumenesc putin.Se serveste cu patrunjel, smantana si crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa delicioasa de ciuperci brune cu branzeturi

Postat de Constelatialeu

Supa delicioasa de ciuperci brune cu branzeturi

Iata cum se prepara Supa delicioasa de ciuperci brune cu branzeturi Am pus la fiert morcovul, ardeiul, ceapa uscata, ceapa verde si rosiile cherry, binenteles dupa ce le-am curatat , spalat si...

Citeste continuarea

Supa crema de gulii si zucchini

Postat de katty

Supa crema de gulii si zucchini

Spalam si curatam legumele. Taiem guliile si zucchini in cuburi mai mari. Pastarnacul si partea alba a prazului le taiem rondele. Intr-o oala punem la incins uleiul de masline. Adaugam prazul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2010, 21:54
lasa pt. mine doar legumele, smantana mai intr-o parte; in rest toate bune si la locul lor!

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking