Supa crema de legume cu nuci si migdale

Postat de andaoana in Supe/Ciorbe
5 Apr 2016 | 2605 vizualizari
Supa crema de legume cu nuci si migdale

Supele crema sunt foarte satioase, usor de facut si pot fi facute in diverse combinatii . 

Ingrediente

  • -300 gr brocoli
  • -2 cartofi
  • -2 catei usturoi
  • -o ceapa mica rosie
  • -1 morcov
  • -30 gr nuci
  • -30 gr migdale
  • -150 ml crema de soia
  • -1 lingurita nucsoara
  • -1.5 litru apa (fond de legume sau de carne )
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Pregatim legumele :

-broccoli il desfacem in buchetele si il punem in apa rece .

-morcovul, cartoful, ceapa si usturoiul le curatam ,spalam si taiem in bucati (cu cat vor fi bucatile mai mici cu atat se vor gati mai repede )

 

Intr-o oala punem apa pe foc ( in loc de apa puteti folosi fond de legume sau carne ) si o lasam sa fiarba .

Adaugam morcovul taiat bucati , cartoful usturoiul si ceapa si lasam sa fiarba cam 10 minute. Adaugam brocoli si dupa 5 minute punem sare, piper si nucsoara precum si nucile si migdalele .

Dam oala deoparte si cu ajutorul blenderului facem un piure fin . Punem din nou pe foc si cand da in clocot adaugam crema de soia . Lasam sa clocoteasca de cateva ori si servim calda cu  bucati de nuci si migdale usor prajite sau crutoane .

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu nuci si migdale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciorba de perisoare

Postat de cris2711

Ciorba de perisoare

Legumele se curata ,se spala si se taie in cubulete mici. Prepararea perisoarelor: Intr-un castron se amesteca bine carnea de porc tocata cu doua linguri de ceapa,din ceapa tocata. Se...

Citeste continuarea

Supa crema de conopida

Postat de mihaelastanescu

Supa crema de conopida

Intr-o tigaie prajiti bacon-ul  pana cand devine crocant, cam 6-8 minute. Scoateti baconul  pe un prosop de hartie pentru a inlatura grasimea. Topiti untul intr-o cratita incapatoare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.04.2016, 11:38
Cred că aroma şi textura nucilor şi a migdalelor îi dă un gust deosebit. Fain!
la 05.04.2016, 11:40
la 05.04.2016, 11:41
la 05.04.2016, 12:00
Cu nuci si migdale inca n-am incercat, dar cred ca e buna
la 05.04.2016, 12:06
Interesanta combinatia!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking