Ingrediente
Pentru supa-crema
- 1 buchetel de ceapa verde, tocata
- 1 cartof mic, curatat si taiat cubulete
- 1 catel de usturoi, zdrobit
- 500 ml zeama de supa de legume
- 300 gr mazare din conserva
- 100 ml lapte
- 2 lingurite menta tocata
- 1 lingurita zahar
- zeama de la ½ lamaie
- sare si piper, dupa gustPentru biscuiti
- 4 biscuiti sarati integrali
- 2 lingurite pesto rosso
Mod de preparare
Pentru supa, pune ceapa cu cartoful, usturoiul si zeama de supa de legume intr-o cratita pe foc potrivit si lasa-le sa fiarba 15-20 minute pana cand cartoful s-a inmuiat.Pastreaza 2 linguri de mazare iar restul pune-o in cratita cu legume si las-o sa fiarba 4-5 minute. Ia cratita de pe foc, adauga laptele, menta, zaharul, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust apoi toarna totul intr-un blender si paseaza supa pana cand obti o pasta fina. Penrtu biscuiti, unge 2 biscuiti cu cate 1 lingurita de pesto rosso.Toarna supa in 2 farfurii, presara fiecare farfurie cu 1 lingura mazare pastrata, iar langa aseaza cate 1 biscuite simplu si unul cu pesto rosso.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de mazare cu menta si biscuiti crocanti cu pesto rosso" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (2)
|