Supa crema de rosii cherry galbene

Postat de Constelatialeu in Supe
24 Feb 2016 | 3859 vizualizari
Supa crema de rosii cherry galbene

Simteam nevoia sa mananc ceva foarte fierbinte si cremos... si cum nu-mi place decat supa crema de rosii si aia de usturoi, am prestat o supa crema de rosii ca tot am conservate si trebuiesc consumate... Zau ca mi-a scos raceala din mine, am mancat-o fierbinte....

Ingrediente

  • 2 oase tubulare (am avut de porc, erau bune alea de vita ca au mai multa maduva)
  • 430 g rosii cherry galbene conservate
  • 120 g morcov (am avut in congelator taiat rondele, din ala mic, ultima recolta din toamna tarzie)
  • sare
  • piper
  • 20 g unt
  • Pt. crutoane
  • 3 felii de paine taiata cubulete
  • 3-4 stropi de ulei de masline
  • condimente de Provance

Mod de preparare

Mai intai punem oasele la fiert cu un pic de sare, avem grija sa ridicam spuma formata, cand maduva din oase e aproape fiarta, adaugam si morcovul, mai lasam la fiert pana ce morcovul este patruns. Separat rosiile le decojim, le punem in blender, adaugam si morcovul fiert si le mixam bine. Punem o craticioara pe foc si topim untul apoi adaugam mixtul de rosii si morcov, clatim blenderu cu zeama in care au fiert oasele si turman in craticioara, lasam sa dea in 2-3 clocote, adaugam piper si putin patrunjel uscat.

Crutoane: taiem cubulete feliile de paine, le stropim cu putin ulei de masline si presaram condimente de Provance, apoi le asezam in tava si le bagam la cuptor sa se rumeneasca.

Cand supa a fiert suficient, o asezam intr-un castronel, adaugam maduva pe care am scos-o din oase, punem si cateva crutoane si servim fierbinte, scoate raceala la marele fix...

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii cherry galbene" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Soleanka - Supa rusesca de carne

Postat de Ksenya

Soleanka - Supa rusesca de carne

Intr-o oala punem la fiert in 4,5 l de apa, carnea de vita, ceapa intreaga curatata si spalata in prealabil si lasam la fiert  cam 40 minute. Cu 10 minute inainte de a fi carenea fiarta,...

Citeste continuarea

Supa cu mazare si taitei de orez

Postat de mihaelar63

Supa cu mazare si taitei de orez

Curatati si spalati legumele. Se pune la decongelat mazarea verde cu morcov. Se pune la fiert in apa cu sare, cartoful taiat marunt, usturoiul maruntit si ceapa intreaga....

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Comentarii

la 24.02.2016, 12:42
Bună supa
la 24.02.2016, 12:45
o minunatie de supa crema , sa-ti fie de bine Cleme si sa ai grija cu raceala
la 24.02.2016, 12:56
Ce-mi plac rosioarele alea, le mananc goale ca pe bomboane Buna rau supica!
la 24.02.2016, 13:05
Arata tare bine supa ta!
la 24.02.2016, 13:06
Multam, dragutelor !

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking