Supa cu galusti pentru bebelusi de 7 luni

Postat de Oana in Mancare copii
4 Mai 2009 | 20309 vizualizari
Supa cu galusti pentru bebelusi de 7 luni

Dupa ce bebelusul este familiarizat cu galbenusul de ou, putem varia putin meniul si ii putem prepara o supica delicioasa cu galusti doar din galbenus.

Ingrediente

  • un morcov mic
  • jumatate de dovlecel mic
  • o feliuta de telina
  • jumatate de ardei gras
  • praz, cat un deget
  • cateva frunze de patrunjel
  • Pentru galusti:
  • un galbenus
  • cateva picaturi de ulei de masline
  • 2 lingurite cu gris

Mod de preparare

Legumele se curata de coaja, se spala si se pun la fiert intregi in apa rece, intr-o craticioara cu capac. Dupa ce au fiert se prepara galustile, galbenusul se freaca putin cu uleiul si se adauga grisul in ploaie. Se da focul mic la supa, se pun galustile cu lingurita umezita in supa. Ies doua galuscute care se stropesc cu putina apa rece. Se lasa sa fiarba cu capac, la foc mic, inca 10 minute. Se opreste focul, se pun frunzele de patrunjel si se lasa acoperit cu capac inca 15 min. Se scot legumele, la ardei se curata pielita si se mixeaza impreuna cu galustile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galusti pentru bebelusi de 7 luni" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Salata de bulgur cu rosii, castraveti si patrunjel

Postat de panacris

Salata de bulgur cu rosii, castraveti si patrunjel

Apa rece se pune la fiert împreună cu sarea la foc rapid cca. 10 minute. După ce clocotește se răstoarnă peste bulgur într-un vas încăpător și se lasă acoperit,...

Citeste continuarea

Biscuiti cu unt decorati

Postat de gospodariu

Biscuiti cu unt decorati

1.Se mixeaza untul cu zaharul pudra. 2.Cand se spumeaza se adauga oul care e la temperatura camerei. 3.Se adauga zeama de lamaie sau esenta dupa preferinta. 4.La final se adauga faina si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.05.2009, 18:34
Oanaaa Aici cata apa e? 1l, sa zic?
la 11.05.2009, 19:31
cred ca tb. 500ml
la 11.05.2009, 20:25
Cam 1 l, Bella

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking