Supa cu mazare si ciolan afumat

Postat de pity19 in Supe
17 Mai 2014 | 3222 vizualizari
Supa cu mazare si ciolan afumat

Ingrediente

  • mazare congelata ( 450 gr )
  • un pastarnac
  • o leg patrunjel proaspat
  • 2 felii ciolan afumat
  • 5 rosii cherry
  • 2 ardei galbeni
  • un plic bors magic cu smantana
  • 4 litri apa
  • vegeta
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Mazarea congelata o punem la fiert in 4 litri apa impreuna cu 1 lingura de sare si pastarnacul pe care l-am curatat si l-am taiat marunt , rosiile cherry pe care le-am taiat in doua , ciolanul afumat pe care l-am taiat rondele si ardeii ( am clatit si am tocat marunt ) !

Cand au fiert , condimentam cu sare si piper dupa gust , adaugam putin cate putin bors magic si vegeta , mai lasam sa fiarba cca 10 minute iar la sfarsit adaugam patrunjelul pe care l-am clatit si l-am tocat marunt!

Cand e gata , luam de pe foc punem in farfurii si servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu mazare si ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa groasa din mazare galbena cu ciolan afumat

Postat de Satisfyyourcravings

Supa groasa din mazare galbena cu ciolan afumat

Se taie ciolanul cuburi.  Ceapa se toaca, telina se taie rondele, morcovii se taie in sferturi, apoi in felii. Cartofii se curata de coaja si se taie in cuburi mici.  Se prajeste...

Citeste continuarea

Supa cu mazare si afumatura - varianta de restaurant

Postat de mitinita

Supa cu mazare si afumatura - varianta de restaurant

Intr-o oala mare se pune la fiert afumatura cu foile de dafin in 3 litri de apa,cam doua ore si jumatate. Scoate afumatura,las-o sa se raceasca si rupe bucatile de carne pe care le pui inapoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2014, 20:39
Buna si daca ai pus ciolan afumat, e si mai buna!
la 17.05.2014, 20:48
Multumesc! chiar este foarte buna!
la 17.05.2014, 20:53
la 17.05.2014, 22:44

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking