Ingrediente
- 500 g ciolan afumat dezosat
- 500 g spanac verde
- 50 ml ulei
- 1 salata verde
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ardei rosu
- 2 fire usturoi verde
- sare
- piper
galuscute : 4 oua , sare , unt cat o nuca , faina alba
Mod de preparare
- Legumele se curata si se spala.
- Se calesc usor ceapa tocata, morcovul si ardeiul cuburi ,usturoiul tocat in ulei.
- Se aduga la prajire ciolanul dezosat taiat cuburi.
- Se fierb impreuna cu 2 l apa timp de 10 minute.
- Cu ajutorul blenderului vertical cu tel am batut ouale, sarea si untul moale. Am adugat faina alba pana cand am obtinut o pasta de consitenta unei smantani mai groase. Am fiert in supa fierbinte galuscutele din faina si ou.
- Spanacul si salata spalate si taiate fasii le-am pus in supa la sfarsit (pentru a nu pierde din vitamine).
- Am dres supa cu smantana si am acrit cu zeama de lamaie.
- Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu spanac si salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|