Ingrediente
- carnat proaspat, taiata rondele mari
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 ardei (sau 1 lingura pasta de ardei)
- 3-4 cartofi mari
- 1 cana mare de lapte proaspat (250 ml)
- leustean (eu am pus uscat), putin tarhon (uscat)
- sare, piper, vegeta
Mod de preparare
Se toaca ceapa, ardeiul, iar morcovul se taie rondele. Se pun la calit in putin ulei de masline. Se adauga carnatul taiat, si se lasa la prajit toate acestea, la foc mic.
Cand sunt calite bine, se adauga cartofii, taiati cubulete. Se mai lasa putin la prajit (5 minute), avand grija sa nu se prinda de cratita. Se condimenteaza, apoi se adauga laptele. Se amesteca bine toate, apoi se umple oala cu apa.
La sfarsit, se adauga leusteanul si tarhonul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|