Supa de ceapa frantuzesca
Postat de cristinne in Supe
31 Aug 2010 | 7343 vizualizari
Cand am mancat pentru prima data aceasta supa, am zis: wow! Asa ca m-am hotarat sa fac si eu, insa un pic editata, in sensul ca nu am pastrat 100%reteta originala, eu am mai imbogatit-o nitel. Supa asta este clara, facuta nmai din ceapa si mancata cu o felie de bagheta prajita si cu parmezan, inmuiata in castron. Eu am editat-o nitel. Am fiert cepele cu mai multe legume pt mai mult gust, iar felia de bagheta la mine a fost "cuburi de bagheta prajita" si parmezanul inlocuit cu cascaval ca imi place mai mult la gust iar la final cine a vrut sa isi adauge si feliute subtiri de prosciuto in farfurie a fost binevenit si s-a dovedit a fi o idee f buna!
Oricum ar fi , aceasta pastreaza savoarea frantuzeasca si parca gustul desavarsit al unei cine luata pe malul Senei.