Ingrediente
- 500 gr fasole verde / galbena fideluta
- 1/2 gat curcan
- 2 morcovi
- 2 felii telina
- 2 cepe mici
- 6 catei usturoi
- 1/2 ardei gras rosu
- 200 ml smantana sau iaurt
- sare
- piper
- patrunjel verde
Mod de preparare
- Gatul de curcan se portioneaza , se spala si se pune la fiert in apa cu sare .
- Legumele se curata , se spala .
- Morcovul se taie rondele cu cutitul ondulat. Telina se feliaza si ea .
- Ceapa si usturoiul se toaca marunt .
- Puneti legumele tocate la fiert cu carnea la foc domol .
- Dupa 30 minute incercati gradul de fierbere al carnii si al morcovilor .
- Daca acestea sunt aproape preparate adugati ardeiul taiat patrate si fasolea verde .
- Diluati smantana cu zeama calda din supa , amestecati si turnati in oala .
- Dregeti supa cu sare si piper daca este nevoie si serviti cu multa verdeata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu fasole verde si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|