Ingrediente
- 500 g fasole verde ( dxe data asat am pus proaspata)
- aripi si spate de pui cam 300-400 g
- 1 cutie rosii din conserva
- 1 ceapa
- 2 fire de telina
- leustean
- 2 morcovi
- patrunjel verde
Mod de preparare
se pune carnita la fiert intr-o oala cu ceapa si telina, si cand incepe sa fiarba se aduna spuma de deasupra...dupa ce nu mai lasa spuma deloc se pune fasolea si se lasa la fiert, se mai adauga si putina sare.
cand a fiert cam 3 sferturise adauga morcovii taiati rondele si conserva de rosii data prin blender bine.se lasa pana fierbe de tot, se mai adauga bors magic, dupa gust, se poate drege si cu un pic de smantana cine doreste, sau se aote servi cu smantana direct la masa. eu optez pt a douya varianta.
se ia de pe foc, se scot bucatile de carne si dupa ce se racesc putin se curata de oase si se pun inapoi in supa. se pune patrunjel verde deasupra, sa ramana gustul proaspat al patrunjelului
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde cu carnita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|