Paella cu pui

Postat de Dya in Pui
6 Mai 2011 | 14408 vizualizari
Paella cu pui

Paella, o reteta ce atrage prin culoare, diversitate si savoare

Ingrediente

  • 50 ml ulei masline,
  • 250 gr orez cu bob lung,
  • 1 1/2 l supa de pui (un cub concentrat),
  • 600 gr carne pui - eu am folosit 8 copanele mici,
  • un ardei gras rosu,
  • 100 gr fasole  neagra,
  • 100 gr fasole verde,
  • 100 gr mazare proaspata,
  • 2 rosii mari coapte bine,
  • 2 cepe potrivite,
  • 2 catei usturoi,
  • 1 lingurita rasa boia dulce,
  • 1 lingurita de curry,
  • rozmarin,
  • sofran,
  • piper,
  • un praf de  sare

Mod de preparare

Punem uleiul la incins, adaugam copanelele si le lasam sa se rumeneasca usor.  Curatam ardeiul si rosiile de seminte, si, impreuna cu ceapa, le taiem cuburi, pe care le vom pune apoi peste carne, la rumenit. Adaugam  boabele de mazare si de fasole, si condimentele - boia, curry, sofran, rozmarin, piper, sare. Marim  intensitatea focului pentru 20 de minute.

Adaugam supa de pui (realizata din cubul concentrat)  si  orezul, in ploaie,  uniformizam si lasam la foc potrivit - fara a amesteca ingredientele! -  pana  se absoarbe supa,  iar  boabele de orez se rasfira.

Se serveste calda!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paella cu pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (47)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paella cu fructe de mare

Postat de oanapl

Paella cu fructe de mare

Într-o tigaie încăpătoare pui uleiul la încins, adaugi bucățile de carne de pui tăiate cubulețe si le călești până când puiul se albește. Împingi...

Citeste continuarea

Pilaf cu carnati afumati

Postat de sufletista

Pilaf cu carnati afumati

Intr-o cratita, adaugam 2 linguri ulei de masline, 3 linguri apa, carnatii taiati bucati si ceapa tocata marunt; prajim cca. 2-3 min cat sa lase carnatii putina grasime. Adaugam condimentele,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.05.2011, 09:45
faina reteta!
la 06.05.2011, 09:47
la 06.05.2011, 09:55
nu am mai mancat de mult
la 06.05.2011, 09:56
Multumesc Miha!
la 06.05.2011, 09:56
multumesc Adina draga mea!

Vezi toate comentariile (47)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking