Paella cu carne de pui si porc

Postat de Elena_Daria in Mancaruri cu carne
5 Noi 2013 | 10922 vizualizari
Paella cu carne de pui si porc

Ingrediente

  • 1500 ml apa
  • 1200 g orez
  • 10 copanele de pui
  • 600 g carne de porc (macra)
  • 250 g amestec de fasole verde cu boabe de fasole alba
  • 130 ml ulei
  • 3 cubulete de knorr
  • 1 ardei gras rosu
  • 7 catei de usturoi
  • 2 lingurite sare
  • piper
  • sofran

Mod de preparare

Facem focul cu lemne(nu cu carbuni) apoi asezam suportul special pentru tigaia de paella.

Punem tigaia pe foc, apoi adaugam uleiul, iar cand acesta s-a incins adaugam carnea si presaram sarea deasupra.

Amestecam pentru ca aceasta sa se rumeneasca uniform.

Dupa ce carnea s-a rumenit usor, adaugam ardeiul gras taiat bucatele, fasolea verde si boabe, cateii de usturoi intregi dar decojiti si lasam sa se rumeneasca usor.

Adaugam apoi apa pentru a nu se arde legumele, cubulete de knorr, orezul, putin piper si sofran (cat sa se ingalbeneasca orezul).

Lasam sa fiarba pana scade apa iar orezul este fiert. 

Lasam 10-15 minute sa se racoreasca, apoi servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paella cu carne de pui si porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose din carne tocata

Postat de TAB1TA

Briose din carne tocata

Ceapa se toaca marunt. Morcovul se da pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza. Se pune uleiul de masline intr-o tigaie la incins. Se adauga ceapa, morcovul, usturoiul si oregano/cimbru si se...

Citeste continuarea

Sos cu ciuperci si afumatura

Postat de Ina

Sos cu ciuperci si afumatura

Kaizerul il tocam bucatele mici,  ciupercile le curatam si tocam marunt, iar ceapa si ardeiul le  tocam fideluta. Incingem 2 linguri de ulei , calim ceapa tocata , iar cand a devenit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2013, 21:42
Super !!!
la 05.11.2013, 21:49
Buuunaaa!
la 05.11.2013, 21:57
la 05.11.2013, 22:04
Ce buna!!
la 05.11.2013, 22:13
De cand tot spun ca fac si eu o paella dar inca nu a fost sa fie

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking