Paella cu carne de pui si porc

Postat de Elena_Daria in Mancaruri cu carne
5 Noi 2013 | 10942 vizualizari
Paella cu carne de pui si porc

Ingrediente

  • 1500 ml apa
  • 1200 g orez
  • 10 copanele de pui
  • 600 g carne de porc (macra)
  • 250 g amestec de fasole verde cu boabe de fasole alba
  • 130 ml ulei
  • 3 cubulete de knorr
  • 1 ardei gras rosu
  • 7 catei de usturoi
  • 2 lingurite sare
  • piper
  • sofran

Mod de preparare

Facem focul cu lemne(nu cu carbuni) apoi asezam suportul special pentru tigaia de paella.

Punem tigaia pe foc, apoi adaugam uleiul, iar cand acesta s-a incins adaugam carnea si presaram sarea deasupra.

Amestecam pentru ca aceasta sa se rumeneasca uniform.

Dupa ce carnea s-a rumenit usor, adaugam ardeiul gras taiat bucatele, fasolea verde si boabe, cateii de usturoi intregi dar decojiti si lasam sa se rumeneasca usor.

Adaugam apoi apa pentru a nu se arde legumele, cubulete de knorr, orezul, putin piper si sofran (cat sa se ingalbeneasca orezul).

Lasam sa fiarba pana scade apa iar orezul este fiert. 

Lasam 10-15 minute sa se racoreasca, apoi servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paella cu carne de pui si porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piftelute din piept de curcan si carnati proaspeti

Postat de Alina26

Piftelute din piept de curcan si carnati proaspeti

1.Am tocat pieptul de curcan,am maruntit cu mana carnatii proaspeti,(puteti sa ii zdrobiti si cu o furculita)dupa ce i-am dat matul jos. 2.Am curatat cartofii pe care i-am dat prin robot si...

Citeste continuarea

Iepure marinat , la cuptor

Postat de Ina

Iepure marinat , la cuptor

Marinata: Intr-un vas incapator punem 1 litru apa, adaugam ceapa taiata solzisori, morcovul rondele si usturoiul  felii . Condimentam cu sare  si legume uscate. In aceasta marinata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2013, 21:42
Super !!!
la 05.11.2013, 21:49
Buuunaaa!
la 05.11.2013, 21:57
la 05.11.2013, 22:04
Ce buna!!
la 05.11.2013, 22:13
De cand tot spun ca fac si eu o paella dar inca nu a fost sa fie

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking