Supa de gaina cu galuste de gris

Postat de Alepaty in Supe
26 Sep 2015 | 2849 vizualizari
Supa de gaina cu galuste de gris

Calitatea pozelor nu este extraordinara dar a iesit o supa foarte gustoasa,datorita gainei de casa.

Ingrediente

  • spatele si pulpa unei gaini sau pui de casa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • jumatate de bucata de telina
  • un cartof mic
  • patrunjel verde proaspat
  • Delikat 'Bulgarasi de Savoare''
  • o ceapa

Pentru galustele de gris:

  • 4 linguri de gris
  • 2 oua

Mod de preparare

Se spala bine spatele si pulpa gainii.

Se pune apa rece in oala la fiert cu un praf de sare.

Se pun bucatile de carne si se lasa pana fac spuma.Se i-a jos cu o lingura gaurita.

Se pun legumele curatate si spalate. Se pun condimentele.

Se fierb la foc mic aproximativ 1 h 30 minute.

Galustele de gris:

Ouale se bat spuma cu un praf de sare si piper apoi se adauga in ploaie grisul,omogenizand bine.

Se scot legumele din supa si se adauga cu lingura din compozitie pentru galuste,lasand sa mai fiarba cateva minute.

Se serveste cald!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gaina cu galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de pui cu galuste pufoase

Postat de panacris

Supa de pui cu galuste pufoase

Carnea de pui se pune la fiert în apă cu puțină sare, la foc mediu, în oala minune cca. 10 de minute, neacoperit. După ce a dat în clocot se spumează și se adaugă legumele...

Citeste continuarea

Rasol de pui cu galuste imperiale

Postat de panacris

Rasol de pui cu galuste imperiale

Puiul curățat, spălat se pune la fiert în vasul minunat de la Zepter (sunt în criză de timp!)  pentru cca. 15 minute, până ce se ajunge la punctul de fierbere. Apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2015, 17:59
Si eu am supa de pui dar cu taitei
la 26.09.2015, 18:00
Aș mânca un pic de supică acum.
la 26.09.2015, 18:31
Cris,super!
la 26.09.2015, 18:32
Culinary te astept la o farfurie
la 26.09.2015, 18:52

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking