Ingrediente
- 500 gr tacamuri de pasare
- o radacina pastarnac
- un morcov
- o ceapa
- o foaie dafin
- o legatura patrunjel
- sare si piper dupa gust
- Pentru galuste :
- 2 oua
- 7 linguri gris
- 1 lingura ulei
- sare
Mod de preparare
Se fierb tacamurile aproximativ 10 minute , pana cand se ridica spuma in oala . Se aduna spuma si de adauga legumule curatate si tocate bucati mari, dafinul si coditele de patrunjel . Se asezoneaza cu sare si piper . Si se fierbe pana cand legumele si carnea sunt patrunse. In acest timp se fraca ouale cu ulei si cu sare si se adauga grisul in ploaie pana ajungi la consistenta unei smantani groase . Cu o lingura incalzita in supa , se ia din compozitie si se adauga in supa . Se acopera oala si se fierbe la foc mic aproximativ 10 minute, apoi se stinge focul. Inainte de servire se toaca patrunjel proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
|