Supa de rosii

Postat de ianculubita in Supe
25 Iun 2011 | 3842 vizualizari
Supa de rosii

Acum e frig si ploua dar va recomand o supa de rosii pentru zilele calduroase care vor veni

Ingrediente

  • 1kg de rosii bine coapte
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1dovlecel
  • 1ardei gras
  • 2-3catei de usturoi
  • frunze de telina
  • sare
  • 2-3linguri ulei
  • 2oua
  • gris
  • 2-3cartofi

Mod de preparare

Toate legumele curatate,spalate,taiate,se pun in oala si se cuprind cu apa;

se lasa la fiert incet mai bine de o ora;

se strecoara iar legumele le dau la blender,pasta rezultata o pun la loc in oala,completez cu apa,pun si un cubulet de concentrat de pui sau vegeta;

cand incepe sa clocoteasca adaug galustele de gris;

pentru aceste galuste cred ca fiecare are metoda personala si nu se abate(la fel ca mine);

eu la un ou de marime medie,pun 4linguri cu gris si putina sare bineinteles,amestec bine iar cand supa clocoteste,pun cu lingurita din compozitie;

dupa ce le-am terminat,pun capacul,dau focul foarte mic si las cateva minute sa fiarba;

cand s-au ridicat la suprafata,opresc focul si tot cu capac las oala;

dintr-un ou,mie-mi rezulta 25 de galuste si dupa cum se vede sunt destul de crescute;

cartoful,dupa preferinta fiecaruia,se pune la blender cu restul legumelor sau cubulete alaturi de galuste

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pasta e ceci - Supa italiana cu paste si naut. Reteta nr.50 din topul The Best Soups in The Wold

Postat de Ksenya

Pasta e ceci - Supa italiana cu paste si naut. Reteta nr.50 din topul The Best Soups in The Wold

Puneti nautul la hidratat minim 12 ore. Eu l-am preparat cu o zi inainte Spalati nautul si-l puneti la  fiert 60-90 minute pana bobul este bine fiert. Intr-o oala pentru supa, adaugati...

Citeste continuarea

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

Postat de Bucataras

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

Cum se prepara Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post: Începe prin a preîncălzi cuptorul la 190°C. Spală și taie roșiile mixte, ceapa roșie și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.06.2011, 18:17
la 25.06.2011, 18:18
arata superrrr si ce buna si racoroasa
la 25.06.2011, 20:19
Daca are galuste vreau si eu..!
la 25.06.2011, 20:20
Adorabila supita
la 26.06.2011, 08:57

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking