Supa de vita cu galuste

Postat de Dya in Supe
29 Apr 2014 | 4176 vizualizari
Supa de vita cu galuste

Ingrediente

  • 3 l supa de vita
  • patrunjel si leustean proaspete
  • Legume dupa preferinte:
  • rosii
  • cartofi,
  • ardei rosu,
  • ardei verde,
  • morcov,
  • radacina de telina,
  • pastarnac,
  • dovlecei,
  • ceapa uscata,
  • ceapa verde
  • o cana cu suc de rosii
  • sare dupa gust
  • Pentru galuste avem nevoie de:
  • 2 oua mari (am avut de curte, de aceea sunt atat de galbene),
  • gris cat cuprinde (atat cat compozitia sa fie suficient de moale, dar fara sa curga)
  • 50 gr cascaval ras

 

Mod de preparare

Tocam legumele si le punem la fiert in cei 3 l de supa de vita. Intre timp pregatim galustele (amestecam ouale cu grisul, adaugam cascavalul ras si omogenizam).  Cand supa incepe sa clocoteasca adaugam sucul de rosii si saram dupa gust, formam galustele cu ajutorul unei lingurite si le fierbem pana ce s-au ridicat la suprafata. Presaram verdeturile tocate marunt si servim cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vita cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de vita, cu galuste de gris

Postat de RODIMUR

Supa de vita, cu galuste de gris

Carnea se spală bine și se pune la fiert cu 3 litri de apă rece. Când se ridică spumă deasupra, se culege și se aruncă. Se fierbe carnea la foc mediu, ca să nu se tulbure supa. ...

Citeste continuarea

Rasol de vita la cuptor cu mazare, morcovi tineri si galuste

Postat de simona72

Rasol de vita la cuptor cu mazare, morcovi tineri si galuste

Rasolul se curata, se spala, se usuca de surplusul de apa cu prosoape de hartie si se condimenteaza cu amestecul de mirodenii. Se pune la incins intr-o tigaie 2 linguri ulei de masline. Se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2014, 15:57
ce buna!!!1
la 29.04.2014, 15:58
foarte buna
la 29.04.2014, 16:02
imi plac galustele in orice fel de supa!
la 29.04.2014, 16:02
la 29.04.2014, 16:03

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking