Ingrediente
- 2 dovlecei mici
- 100 gr bulgur
- 1 lingura ulei
- 1 conserva de rosii mixata
- sare
- piper negru macinat
- 1 legatura ceapa verde
- 400 ml supa de legume
Mod de preparare
Spalam dovleceii, ii descojim si ii taiem betisoare lungi. Punem dovleceii la calit in uleiul incins. Cand dovleceii incep sa se inmoaie usor adaugam bulgurul. Amestecam usor, apoi stingem cu supa de legume fierbinte. Lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam conserva de rosii mixata, sare si piper dupa gust. Mai lasam sa fiarba 15 minute, adaugand putina apa daca mai este nevoie.
Servim supa de rosii cu bucatele de ceapa verde tocata fin presarata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu bulgur" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|