Ingrediente
- 1 buc carnat de Debrecen picant
- 1 buc praz
- 1 gogosar
- 1 morcov
- 1 ardei iute
- 4 catei de usturoi
- 2 salate verzi
- 2 linguri ulei
- 200 ml smantana
- sare
- zeama de la 1/2 lamaie [optional]
Mod de preparare
Curatati si spalati legumele .
Tocati prazul , morcovul , gogosarul, ardeiul iute si usturoiul.Sarati .
Caliti-le usor in ulei 1-2 minute . Puneti 2 litrii apa si fierbeti sub abur .
Dupa 15 minute adugati carnatul picant feliat.
Incercati daca morcovul e fiert. Daca ,, da''-puneti salata taiata fideluta .
Dati focul mai incet si adugati smantana pe care ati diluato cu zeama fierbinte .
Daca doriti mai acra dregeti gustul cu zeama de lamaie .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de salata verde cu carnati de Debrecen" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|