Supa de salata verde cu carnati de Debrecen

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
28 Aug 2013 | 3709 vizualizari
Supa de salata verde cu carnati de Debrecen

Imi era tare dor de o supa de salata , usoara . dar parca ar merge ceva picant , afumat sa-i dea gust . Cum e ziua sotului , mi-am zis ,, hai sa-i fac ceva cu tematica !!! ":))) Si sa nu uit , va prezint supa intr-o farfurie [ eu ii spun cea cu cucu']draga mie ,ramasa de la bunica :X

Ingrediente

  • 1 buc carnat de Debrecen picant
  • 1 buc praz
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • 1 ardei iute
  • 4 catei de usturoi
  • 2 salate verzi
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml smantana
  • sare
  • zeama de la 1/2 lamaie [optional]

Mod de preparare

Curatati si spalati legumele .

Tocati prazul , morcovul , gogosarul, ardeiul iute si usturoiul.Sarati .

Caliti-le usor in ulei 1-2 minute . Puneti 2 litrii apa si fierbeti sub abur .

Dupa 15 minute adugati carnatul picant feliat.

Incercati daca morcovul e fiert. Daca ,, da''-puneti salata taiata fideluta .

Dati focul mai incet si adugati smantana pe care ati diluato cu zeama fierbinte .

Daca doriti mai acra dregeti gustul cu zeama de lamaie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de salata verde cu carnati de Debrecen" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de vita cu galuste bavareze

Postat de sufletista

Ciorba de vita cu galuste bavareze

Taiem untul bucati si il topim in oala in care vom face ciorba. Cand s-a topit, adaugam carnea taiata bucati si prajim pe ambelel parti. Scoatem carnea intr-o farfurie, acoperim cu capac. In...

Citeste continuarea

Supa de ardei umpluti

Postat de panacris

Supa de ardei umpluti

Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt, de cca. 4000 ml, până devin translucide, se asezonează...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.08.2013, 05:29
la 28.08.2013, 07:00
Trimite si la mine o portie te rog
la 28.08.2013, 07:48
Ce bine arata!!
la 28.08.2013, 07:56
la 28.08.2013, 08:17
ce frumos ai prezentat-o

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking