Ingrediente
- 15 fire de sparanghel verde
- 1/2 ceapa rosie
- 60 g branza Mozzarella
- 2 linguri ulei de masline
- 1/2 cub de pui/legume
- cimbru uscat
- sare, piper
- boia de ardei
Mod de preparare
Sparanghelul verde nu este necesar sa-l curatati, indepartati numai baza lui.
Taiati-l bucati.
Puneti uleiul la-ncalzit intr-o oala adanca. Sotati ceapa curatata si tocata marunt. Puneti bucatile de sparanghel amestecati 2 minute si varsati deasupra 350 ml de apa.
Puneti cub-ul si cimbrul uscat.
Acoperiti si gatiti 15 minute.
Scurgeti, mixati sparanghelul si ceapa (pastrati cateva varfuri de sparanghel pentru decorul final).
Adaugati treptat apa in care a fiert, pentru a obtine o crema velouté.
Verificati de sare, piper.
Puneti branza mozzarella taiata felii subtiri in farfurii si varsati deasupra supa fierbinte.
Decorati cu varfuri de sparanghel si presarati boia de ardei. Serviti imediat. Puteti adauga un pic de bacon prajit .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|