Supa de sparanghel cu mozzarella

Postat de ctlina in Supe/Ciorbe
23 Mai 2020 | 1682 vizualizari
Supa de sparanghel cu mozzarella

Ce-mi place sparanghelul, suntem in plin sezon in acest moment.
Iata o reteta italiana rapida si eleganta.   http://www.blogulluicatalina.com/2020/05/supa-de-sparanghel-cu-mozzarella.html

Ingrediente

  • 15 fire de sparanghel verde
  • 1/2 ceapa rosie
  • 60 g branza Mozzarella
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 cub de pui/legume
  • cimbru uscat
  • sare, piper
  • boia de ardei

Mod de preparare

Sparanghelul verde nu este necesar sa-l curatati, indepartati numai baza lui.
Taiati-l bucati.
Puneti uleiul la-ncalzit intr-o oala adanca. Sotati ceapa curatata si tocata marunt. Puneti bucatile de sparanghel amestecati 2 minute si varsati deasupra 350 ml de apa.
Puneti cub-ul si cimbrul uscat.
Acoperiti si gatiti 15 minute.
Scurgeti, mixati sparanghelul si ceapa (pastrati cateva varfuri de sparanghel pentru decorul final).

Adaugati treptat apa in care a fiert, pentru a obtine o crema velouté.
Verificati de sare, piper.
Puneti branza mozzarella taiata felii subtiri in farfurii si varsati deasupra supa fierbinte.
Decorati cu varfuri de sparanghel si presarati boia de ardei. Serviti imediat. Puteti adauga un pic de bacon prajit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de perisoare din piept de pui -cu ardei copt

Postat de mihaelar63

Ciorba de perisoare  din piept de pui -cu ardei copt

    Curatati si spalati legumele . Tocati marunt ceapa si maruntiti apio si ardeiul gras . Sotati usor legumele pregatite . Adugati deasupra pasta de ardei copt ....

Citeste continuarea

CIORBĂ DIN CARNE DE OAIE

Postat de panacris

CIORBĂ DIN CARNE DE OAIE

Carnea de oaie se fierbe în apă, puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se curăță, apoi se toacă mărunt. Legumele tocate se călesc cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.05.2020, 17:19
la 23.05.2020, 18:20
Doar mozzarella vreau...
la 23.05.2020, 20:00
la 23.05.2020, 21:10
la 23.05.2020, 21:15
Yamyy, yamyy! Sparanghel am, mozarella am, ceapă roșie am, restul ingredeintelor sunt la ordinea zile, numai de un pic de avânt trebuie să fac rost! Mulțumesc pentru rețetă!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking