Ingrediente
- 1 piept de pui dezosat
- 4 morcovi mari
- 1 ceapa
- 2l apa rece
- sare si piper dupa gust
- 2 linguri ulei de porumb
- 50 gr. taietei chinezesti
- 100 gr. paste fainoase
- patrunjel verde proaspat tocat
- telina verde proaspat tocata
Mod de preparare
Spalam pieptul de pui, il taiem bucati si il punem in oala impreuna cu uleiul.
Il lasam la prajit cca 5 minute, adaugam apoi morcovul curatat, spalat si taiat rondele.
Presaram dupa gust sare si piper macinat.
Punem si ceapa curatata, spalata (intreaga).
Turnam apa, lasam la fiert pana patrunde usor furculita in bucatile de carne.
Adaugam taieteii chinezesti si pastele fainoase, mai lasam supa la foc cel mult 7-8 minute.
Oprim focul, scoatem ceapa,presaram verdeata tocata si lasam cca 10 minute supa acoperita sa se intrepatrunda aromele.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din piept de pui cu taietei chinezesti si paste" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|