Supa din piept de pui cu taietei chinezesti si paste

Postat de Valclaudia in Supe
19 Iul 2015 | 3214 vizualizari
Supa din piept de pui cu taietei chinezesti si paste

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 4 morcovi mari
  • 1 ceapa
  • 2l apa rece
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri ulei de porumb
  • 50 gr. taietei chinezesti
  • 100 gr. paste fainoase
  • patrunjel verde proaspat tocat
  • telina verde proaspat tocata

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui, il taiem bucati si il punem in oala impreuna cu uleiul.

Il lasam la prajit cca 5 minute, adaugam apoi morcovul curatat, spalat si taiat rondele.

Presaram dupa gust sare si piper macinat.

Punem si ceapa curatata, spalata (intreaga).

Turnam apa, lasam la fiert pana patrunde usor furculita in bucatile de carne.

Adaugam taieteii chinezesti si pastele fainoase, mai lasam supa la foc cel mult 7-8 minute.

Oprim focul, scoatem ceapa,presaram verdeata tocata si lasam cca 10 minute supa acoperita sa se intrepatrunda aromele.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din piept de pui cu taietei chinezesti si paste" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa crema de legume

Postat de Irina

Supa crema de legume

Am curatat si spalat bine legumele si le-am pus intr-un vas cu apa, pe foc. Am acopertit vasul cu capacul si am lasat sa fiarba. In scurt timp, acul indicator a ajuns in zona verde, intrucat si...

Citeste continuarea

Supă cremă de legume

Postat de ela2015

Supă cremă de legume

Într-o oală înaltă punem la fiert pieptul de pui în apă rece. Între timp, spălăm şi curăţăm legumele. Spumuim carnea cât se poate de bine, ştergem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.07.2015, 14:45
la 19.07.2015, 14:48
la 19.07.2015, 18:27
la 19.07.2015, 18:33
la 19.07.2015, 18:46

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking